Master Gaminig Community

Master Gaming


  Hitman - Regulament

  Distribuiţi
  avatar
  alecsus
  Fondator

  Mesaje : 175
  Data de inscriere : 02/09/2014
  Varsta : 17
  Localizare : Craiova

  Hitman - Regulament

  Mesaj Scris de alecsus la data de Vin Sept 05, 2014 6:21 am

  Limbaj si Comportament

  1. Limbajul vulgar nu este acceptat in HITMAN şi se pedepsește cu rank down, iar în cel mai rău caz cu FPK (cum ar fi jignirea Liderului)
  2. Nu aveți voie să faceți  spam pe /f, să scrieți cu CAPS LOCK, să înjurați! Se va pedepsi automat cu rank
  down
  .
  3. Nu folosiți comanda /steal inutil. O puteți folosi doar pentru a putea duce contractul la bun sfârșit.
  4. Nu aveți voie să cereți Rank up! Veți fi demiși automat! Rank up se va obține doar pe merit!
  5. Elicopterele de la facțiune le vor folosi doar cei de RANK 5,6 şi Lideru. Cine este prins va primi rank down, poate chiar FPK.
  6. Nu aveți voie să schimbaţi culoarea mașinilor de la facțiune. Se va pedepsii cu rank down.
  7. Deathmatch-ul (DM) / Drive-by (DB) sunt interzise. Este strict interzis ca un Hitman să facă DM aiurea sau să provoace vreun conflict / atac aiurea. În caz contrar vor fi sancționați.

  8. Drive-by este permis doar ca pasager pentru echipa de asasini. Drive-by ca șofer este strict interzis şi se sancționează conform regulamentului serverului.
  9. Este interzisa participarea la war sau la atacuri de stradă.

  10. Nu vă omorați intre voi. Se sancţionează cu Rank Down.

  11. Cine este inactiv mai mult de 5 zile fără cerere de învoire, va primii FPK.  Contracte  **Contractele se realizează cu masca pusă (/undercoveron) şi in Silent Mode (Knife/Sniper)

  1. Contractele în care comanda /portable este folosită excesiv pentru a ascunde chat-ul, vor fi considerate aranjate şi vor fi sancționate ca atare.Vreau ca de acum sa vad chat-uri "curate" şi comanda /portable sa fie utilizată doar dacă este nevoie pentru a vă vizualiza ținta. Odată cu această regula vreau saă vad numai contracte silent.
  2. Primul care zice prin "/f" "eu" va onora contractul.
  3. Cel care a deschis "contractele" e obligat să-l dea primului care a zis "eu". Care nu respectă regula aceasta va avea rank down!
  4. Contractele se vor face cu masca pusă! (/undercoveron)
  5. După terminarea contractului aveți obligația de a vă scoate masca. Riscați rank down dacă nu respectaţi această regulă.
  6. Contractele se vor efectua fără nici un martor. Pentru evitarea reclamațiilor.
  7. Nu se va refuza nici un contract, indiferent de suma sau player-ul care trebuie omorât .
  8. Pentru a evita ulterioarele plângeri vreau sa vad NUMAI contracte silent. Chiar dacă numărul de contracte va scădea, vreau calitate în loc de cantitate. În cazul în care ținta voastră abuzează şi nu aveți cum să efectuați contractul silent faceți poze, îi faceți reclamație şi cereți să fie sancţionat. În cazul în care ținta are ajutoare şi nu îl puteți omorî silent, așteptați 5-10 minute pentru a induce ținta în eroare iar apoi mai încercați.

  9. Efectuarea contractelor la evenimente importante, organizate de admini este strict interzisă; dacă un membru al Agenției încalcă această regula va fi demis fără discuții.
  10. Contractele în care apare pe chat texte ale ţintei gen "te las sa-l faci", "dai", "hai sa ii dai silent" etc nu vor mai fi considerate Silent chiar dacă sunt efectuate cu Knife/Sniper pentru că este clar că ţinta a fost de acord.

   Acum este: Mier Dec 19, 2018 2:06 am