Master Gaminig Community

Master Gaming


  Instructori - Regulament

  Distribuiţi
  avatar
  alecsus
  Fondator

  Mesaje : 175
  Data de inscriere : 02/09/2014
  Varsta : 17
  Localizare : Craiova

  Instructori - Regulament

  Mesaj Scris de alecsus la data de Vin Sept 05, 2014 7:54 am

  Regulamentul facţiunii School Instructors.  Cine nu are TOATE licenţele nu intră în School Instructors!

  Chatul facţiunii (/f).  Aveţi voie şi cu emoticons, dar cu măsură. Cine abuzează va primi Faction Warn.
  nu aveţi voie să faceţi afaceri pe /f. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
  nu aveţi voie să faceţi spam sau să folosiţi caps-lock. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
  nu aveţi voie să vorbiţi urât sau să înjuraţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau /uninvite (în funcţie de caz).
  nu aveţi voie să vă certaţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau /uninvite (în funcţie de caz).
  nu aveţi voie să vorbiţi despre câţi clienţi aţi avut sau câte licenţe aveţi, nici să-i întrebaţi pe ceilalţi colegi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
  nu întrebaţi de rank-up sau de prime. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
  nu aveţi voie să daţi /togfam, pedeapsă: Faction Warn.  Clienți:


  Rob / Runner.

  Este interzis ca membrii School Instructors să dea ROB (să spargă banca)- Pedeapsă /uninvite

  atunci când luaţi un client pentru licenţe sunteţi OBLIGAŢI să anunţaţi în felul următor: Nume,ID:(xx) la mine pentru licenţa x / toate licenţele. Exemplu: Cristi., ID:(xx) la mine pentru Weapon License sau Cristi., ID:(xx) la mine pentru toate licenţele. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
  atunci când aţi termiant un test pentru o licenţă, sunteţi OBLIGAŢI să anunţaţi în felul următor: Nume,ID:(xx) a trecut testul pentru licenţa x. ATENŢIE!. Se anunţă PE RÂND FIECARE LICENŢă. Exemplu: Cristii, ID:(18) a trecut testul pentru Weapon License. Cine nu respecta regula va primi Faction Warn.
  atunci când clientul primeşte o licenţă, doar cel cu care a dat testul va vorbi. ATENŢIE, anunţaţi numele şi id-ul acestuia, se va anunţa câte o LICENŢă PE RÂND. Veţi anunţa în felul următor: Nume,ID:(xx) a trecut testul pentru licenţa x. Exemplu: Cristi. , ID:(18) a trecut testul pentru Materials License. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
  nu stresaţi clienţii. Dacă greşeşte le explicaţi unde au greşit. Nu vă "vărsaţi" nervii pe ei. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
  În cazul în care aţi luat un client şi nu mai puteţi să daţi test cu el, ÎL DAŢI ALTUI COLEG, nu daţi /q sau îi spuneţi că trebuie să plec. Cine nu respectă regula va primiFaction Warn.
  dacă elevul vostru greşeşte/pică testul asiguraţi-vă că aveţi dovezi că a greşit/picat testul, altfel vă treziţi cu Faction Warn.
  este INTERZIS să furaţi clienţi. Ex: X anunţă pe /f că dă licenţe cu id 4, iar Y îl sună imediat sau îi dă sms lui id 4, Y va primi un Faction Warn. Aici voi sancţiona DOAR cu dovezi clare.

   Acum este: Dum Ian 20, 2019 9:23 am