Master Gaminig Community

Master Gaming


  Autocross-buggy in Romania

  Distribuiţi
  avatar
  alecsus
  Fondator

  Mesaje : 175
  Data de inscriere : 02/09/2014
  Varsta : 17
  Localizare : Craiova

  Autocross-buggy in Romania

  Mesaj Scris de alecsus la data de Mier Sept 03, 2014 10:36 am

  Probabil nu ati mai auzit de sportul Autocross:acesta se practica cu masini buggy.In romania exista o singura asociatie de acest fel numita: "Asociatia Raideri".
  Asociatia "Raideri", infiintata in anul 2006, este o organizatie sportiva non-profit care se bazeaza pe contributia si efortul membrilor activi.
  De-a lungul timpului, membrii asociatiei au organizat si participat la peste 40 evenimente sportive : competitii , demonstratii, expozitii, emisiuni auto etc., atat cu auto, moto cat si cu diverse aparate de zbor.
  Toate masinile sunt construite manual, testate si omologate R.A.R. pentru competitii sportive.
  Masinile buggy au un performante si design diferit.
  Exemplarele construite in prezent sunt echipate cu motoare si piese de la importante marci auto straine. Primele modele cu care s-a inceput activitatea de "pionierat" au fost echipate in totalitate cu piese de autoturisme autohtone.
  In cadrul asociatiei activeaza un numar de 21 membri, 10 masini buggy si 3 masini de autocross.
  In prezent, asociatia sportiva isi desfasoara activitatea pe baza sportiva de autocross din mun. Tg-Jiu, cart. Preajba dar are si colaborari cu Clubul Auto-Motosport Horezu si clubul Auto-Motocross L'Angello Timisoara-Sag.
  In aceasta asociatie s-a nimerit sa fiu si eu , noi ne zbatem sa raspandim sportul cu motor si sa evoluam!

  Site-ul lor:http://autocross-buggy.webnode.ro/ , in acest moment se lucreaza la alt site asa ca o sa fac update cand va fii gata site-ul cel nou!

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 12:01 pm