Master Gaminig Community

Master Gaming


  Armata Romana - Reclamatii

  Distribuiţi
  avatar
  alecsus
  Fondator

  Mesaje : 175
  Data de inscriere : 02/09/2014
  Varsta : 17
  Localizare : Craiova

  Armata Romana - Reclamatii

  Mesaj Scris de alecsus la data de Vin Sept 05, 2014 1:24 am

  AR, respecti modelul si la "Descrierea situatiei" scrii toata povestea intr-un SINGUR post. Membrul AR acuzat, are de asemenea dreptul de a posta o singura data cu explicatia. Daca cel ce acuza, posteaza de doua ori+, cererea ii este ignorata. Daca un membru AR posteaza de doua ori+, explicatia ii este ignorata si se va lua o decizie doar pe baza dovezilor si descrierii acuzatorului. Martorii vor interveni DOAR prin PM catre lider. Daca aveti ceva de adaugat, o faceti prin PM liderului.

  Pozele in care demonstrezi ca primesti wanted conform regulamentului, cu un motiv ce se gaseste in Wanted List nu pot fi considerate dovezi care sa demonstreze ca un membru AR a incalcat in vreun fel regulamentul. Odata cu trecerea testului de intrare in AR, orice membru al acestei factiuni este considerat apt sa foloseasca comenzile de care dispune, in mod corect.

  In cazul in care reclamantii posteaza dovezi editate in orice fel, liderul are libertatea de a ignora reclamatia.
  Ai dovezi cum ca un membru AR a incalcat regulile sau a abuzat de functia pe care o detine? atunci posteaza aici urmand exact urmatorul model:

  Model de reclamatie:
  Nick-ul tau:
  Nick-ul celui reclamat:
  Descriere:
  Martori:
  Dovezi (Screnshot):

   Acum este: Dum Ian 20, 2019 8:47 am